Å finne glede i de små tingene.

Uansett hvordan vi har det, om vi er syke eller friske, rike eller fattige, så er det en ting vi alle burde fokusere mer på. Å finne glede i de små tingene.

Det er hverdager vi har mest av. Det er i hverdagene man bør se etter de små tingene. De tingene som gjør deg glad. Det kan være alt fra et kyss fra din kjære eller en klem fra ditt barn. Et vennlig smil fra noen på gata eller et komplement fra en venn. En tur ut i flott natur eller et besøk. Mulighetene er mange.

I denne verden vi lever i, så strever vi etter det perfekte. Men hvem er egentlig perfekt? Må man da ikke hele tiden jage etter noe bedre, noe nytt, for å føle seg bedre? Mange glemmer at de har så mange gode ting der de er i livet. Det gjelder bare å se etter.

Jeg vet at for noen kan det være veldig vanskelig å se disse små gledene. Det kan skyldes sykdom eller andre vanskelige ting. Likevel så har vi alle  muligheten til å velge å se de positive i noe. Vi kan velge å glede oss over de enkle tingene i livet. Du må bare våge å se.

 

Jeg tenker på den kvelden
da du kysset meg på mitt kinn
Det spredde seg en uventet glede
som om du alltid hadde vært min

  

 

#glede

 2 kommentarer

Britt lundli

03.02.2016 kl.14:32

Gratulerer med blogg...

Gleder meg til å følge deg på denne bloggen....

Gla i deg..Klem

ordeneskraft

03.02.2016 kl.16:33

Britt lundli: Tusen takk. Kjekt du vil følge meg. Glad i deg også <3

Skriv en ny kommentar

ordeneskraft

ordeneskraft

38, Gjesdal

Hei! Jeg heter Anne Lise, er ei smilende dame, gift og har tre barn. Jeg har alltid vært glad i å skrive, og har i flere år skrevet dikt. Drømmen er å en gang kunne skrive en bok. Her på bloggen vil jeg dele både dikt og tanker, hverdagslivet, samt dele noen livserfaringer med dere. Mitt håp er at mine ord kan være til hjelp for noen andre. Av motgang blir man sterk, heter det, og det er mye sant i de ordene. Takk for at dere titter innom! Bloggen er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kategorier

Arkiv

hits