Solens underverk.

Det gjør noe med en. Sola. Den blå himmelen. Fuglesang. Det får deg til å smile. Kjenne glede. Og ikke minst håp. Selv om vinteren kan være tung og mørk, så vil alltid våren komme. Lysere tider. Nytt liv. Så selv om man kan føle seg trist og lei, vil det med tiden lysne. Man må bare gi det tid. Likt som med sola og våren. Det kommer, men ikke før tiden er inne.

 

 

 


Måtte de dager som kommer
Bringe deg glede og fred
Blive som Nord Norges sommer
Der solen aldri går ned


Ønsker dere en fin lørdag!

 

 

 

#sol #vår #natur #glede #vinter

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Britt lundli

13.02.2016 kl.18:00

Hei..

For et herlig innlegg...Sola gjør virkelig underverker...Var ute å gikk litt mens mann og tøtta handlet...det var godt å gå litt..men sola forsvann i horsonten..men det var litt kaldt..

Klem fra Britt

ordeneskraft

13.02.2016 kl.19:30

Britt lundli: Det kan være kaldt ja, men solstrålene gir en fantastisk varme :)

Skriv en ny kommentar

ordeneskraft

ordeneskraft

38, Gjesdal

Hei! Jeg heter Anne Lise, er ei smilende dame, gift og har tre barn. Jeg har alltid vært glad i å skrive, og har i flere år skrevet dikt. Drømmen er å en gang kunne skrive en bok. Her på bloggen vil jeg dele både dikt og tanker, hverdagslivet, samt dele noen livserfaringer med dere. Mitt håp er at mine ord kan være til hjelp for noen andre. Av motgang blir man sterk, heter det, og det er mye sant i de ordene. Takk for at dere titter innom! Bloggen er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kategorier

Arkiv

hits