Den forhatte diagnosen.

Det tok 4 år med utredning for å finne utav hva som gjorde meg så syk.  4 år med mange legebesøk, henvisninger, blodprøver og behandlinger.
Men det ble stilt en diagnose til slutt, etter en time hos revmatolog.

Det å gå i det uvisse i så mange år er slitsomt. Det er en påkjenning å ikke vite hva som har gjort deg så syk og snudd opp ned på hele tilværelsen din.
Jeg så virkelig frem til å få noen svar.

Men da jeg fikk diagnosen, kjente jeg kun på skuffelse og frustrasjon. Først har jeg gått i flere år med en usynlig sykdom. Jeg har måtte tåle lange blikk og folk med meninger om hvordan er syk person skal være. Og så fikk jeg en diagnose som er så omdiskutert, så uglesett. Noen mener det ikke er en diagnose. Noen sier "det er en slik diagnose man får når man ikke finner noe annet".
Men hvordan kan folk si noe slikt? Smertene og plagene jeg har er virkelige! De er der jo hele tiden og har snudd opp ned på alt.

Det er få som vet om at jeg har denne diagnosen. Man blir bare dømt av folk som tror de vet bedre.
Jeg skulle virkelig ønske at folk sluttet å ha så sterke meninger om noe de ikke kjenner til eller vet noe om. Jeg skulle ønske at folk sluttet å dømme.

 

Jeg har lurt mange ganger på
om jeg noen gang kommer til å glemme
det såret som du brakte meg
Jeg har lurt mange ganger på
om du vet hva du gjorde
som fikk meg til å hate deg

 

Diagnosen er #Fibromyalgi

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ordeneskraft

ordeneskraft

38, Gjesdal

Hei! Jeg heter Anne Lise, er ei smilende dame, gift og har tre barn. Jeg har alltid vært glad i å skrive, og har i flere år skrevet dikt. Drømmen er å en gang kunne skrive en bok. Her på bloggen vil jeg dele både dikt og tanker, hverdagslivet, samt dele noen livserfaringer med dere. Mitt håp er at mine ord kan være til hjelp for noen andre. Av motgang blir man sterk, heter det, og det er mye sant i de ordene. Takk for at dere titter innom! Bloggen er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kategorier

Arkiv

hits