Lengter mot varmere tider.

Ute er det surt og vått. Kald vind og regn. Kjenner jeg virkelig ser frem til vår og sommer. Lysere kvelder og mildere vær. Til fuglesang, blomster som spirer og trærne som våkner til liv. Det gjør noe med humøret. Det gjør noe med menneskene. Plutselig er det litt mere liv uti gata. Barnelatter.
Det er ikke så lenge igjen.

  

 

 

 

#vår #sommer #natur #foto

2 kommentarer

Mia - Alt annet enn A4

24.02.2016 kl.19:58

Nyyyydelige bilder <3

Jeg er kanskje en av de få som virkelig liker mørketiden <3 Men det må være snø, ellers blir det alt for dystert. I mørketiden kan jeg sitte inne under pledd å holde på med håndarbeid. Når sola står oppe 24/7, så er ikke slikt like aktuelt her i huset. Leiligheten vår blir et drivhus på sommeren! Fordelen er at man blir tvunget ut av huset. Fjellturer = Sommer <3

ordeneskraft

25.02.2016 kl.11:17

Mia: Mørketiden kan være flott når det er frost og/eller snø. Men når det bare er regn og slaps da er det surt. Men hver årstid har jo sin sjarm :)

Skriv en ny kommentar

ordeneskraft

ordeneskraft

38, Gjesdal

Hei! Jeg heter Anne Lise, er ei smilende dame, gift og har tre barn. Jeg har alltid vært glad i å skrive, og har i flere år skrevet dikt. Drømmen er å en gang kunne skrive en bok. Her på bloggen vil jeg dele både dikt og tanker, hverdagslivet, samt dele noen livserfaringer med dere. Mitt håp er at mine ord kan være til hjelp for noen andre. Av motgang blir man sterk, heter det, og det er mye sant i de ordene. Takk for at dere titter innom! Bloggen er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kategorier

Arkiv

hits