Smak av vår.

Det er noe eget når man våkner til fuglesang etter en lang og mørk vinter. Det er som om humøret spirer slik som påskeliljene og det yrende dyrelivet.

Man blir på en måte mer positiv og glad. I takt med varmen fra solen stiger humøret og gleden.

Om ikke så lenge kan man pakke bort vinterklær og sko og heller finne frem tynnere plagg. Alt blir lettere. Å bevege seg ute blir enklere uten de tunge plaggene. Hverdagen kan bli lettere å takle når det er lysere og varmere ute. Man påvirkes av det rundt oss, selv om man liker det eller ikke.

Nå gjelder det bare å utnytte dagen og la de gode tingene ved våren få påvirke deg på best mulig måte. 

Ønsker deg en flott dag!

 

 

 

#vår #glede #positiv #natur

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ordeneskraft

ordeneskraft

38, Gjesdal

Hei! Jeg heter Anne Lise, er ei smilende dame, gift og har tre barn. Jeg har alltid vært glad i å skrive, og har i flere år skrevet dikt. Drømmen er å en gang kunne skrive en bok. Her på bloggen vil jeg dele både dikt og tanker, hverdagslivet, samt dele noen livserfaringer med dere. Mitt håp er at mine ord kan være til hjelp for noen andre. Av motgang blir man sterk, heter det, og det er mye sant i de ordene. Takk for at dere titter innom! Bloggen er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kategorier

Arkiv

hits