MorgenstundDette flotte skue møtte meg da jeg åpnet opp soveromsgardinene i morges. Lovnad om at det vil bli en vakker vårdag.

Kjente det gjorde godt på humøret, da jeg har hatt en smertefull natt med lite søvn. Derfor skal jeg benytte meg av den flotte vårdagen som er her. Prøve å gå en tur og hente energi fra de varme solstrålene. 

Uansett hvordan været måtte være der du er, så håper jeg du får en fin dag. Gjør det beste utav den. Grip dagen og skap gode minner!

 

 

 

 

#vår #smerte #fibromyalgi #natur #glede

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ordeneskraft

ordeneskraft

38, Gjesdal

Hei! Jeg heter Anne Lise, er ei smilende dame, gift og har tre barn. Jeg har alltid vært glad i å skrive, og har i flere år skrevet dikt. Drømmen er å en gang kunne skrive en bok. Her på bloggen vil jeg dele både dikt og tanker, hverdagslivet, samt dele noen livserfaringer med dere. Mitt håp er at mine ord kan være til hjelp for noen andre. Av motgang blir man sterk, heter det, og det er mye sant i de ordene. Takk for at dere titter innom! Bloggen er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kategorier

Arkiv

hits