Delt innlegg til glede eller besvær?

Helt siden jeg skrev innlegget Den evige kampen har jeg hatt et ønske om å dele det på facebook. Jeg ønsket å dele innlegget for å få andre til å tenke og ikke være så dømmende. Jeg ønsket å få frem det viktige budskapet om å vise andre respekt og medmenneskelighet.

Likevel lot jeg det være. Jeg var ikke helt klar og våget ikke helt å dele dette med alle jeg kjente. Og grunnen til det var at jeg fryktet de ville se på innlegget som en "sutremelding" fra meg. Kanskje de trodde jeg ønsket sympati eller medlidenhet? Så jeg måtte la tanken modnes.

I går tok jeg likevel skrittet og delte innlegget på facebook. Jeg må ærlig si at jeg hadde en stor klump i magen etterpå og vurderte å fjerne innlegget. Men så tenkte jeg at dette skal jeg stå i uansett hvilke tilbakemeldinger som kommer. Målet var å nå ut med et viktig budskap. Og skulle dette budskapet bare nå frem til noen få, så var det bedre enn ingenting. Og kanskje ville andre som kjemper en lignende kamp ikke føle seg så alene.

Tilbakemeldingene kom litt etter litt. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som tok seg tid til å lese innlegget. Jeg er rørt og takknemlig over alle kommentarene. Og jeg er lei meg på andres vegner som har opplevd det samme som meg. 

Usynlig sykdom kan være så mangt. Alt fra diabetes, cøliaki, kreft, revmatisme, angst og depresjon. Det finnes mange sykdommer og plager som ikke vises på utsiden men som gir store plager og utfordringer i livet. Og til tross for at mange har lik diagnose, så arter sykdommen seg forkjellig fra person til person. Dette håper jeg at flere vil huske på neste gang de føler for å mene og tro noe om ting de ikke vet noe om.

Tusen takk til dere alle som leste innlegget mitt. Og tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene.
Dere fikk en dag som startet dårlig til å ende med et smil og et varmt hjerte <3

 
 


 

 

#deleinnlegg #glede #samhold #vennskap

 

 


 

2 kommentarer

Inger Marie

16.03.2016 kl.18:40

Synes du er god som deler jeg❤

D er spennende å lese din blogg og det gir mange tankevekkere for meg.

Stå på videre!!@

ordeneskraft

17.03.2016 kl.08:16

Inger Marie: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

ordeneskraft

ordeneskraft

38, Gjesdal

Hei! Jeg heter Anne Lise, er ei smilende dame, gift og har tre barn. Jeg har alltid vært glad i å skrive, og har i flere år skrevet dikt. Drømmen er å en gang kunne skrive en bok. Her på bloggen vil jeg dele både dikt og tanker, hverdagslivet, samt dele noen livserfaringer med dere. Mitt håp er at mine ord kan være til hjelp for noen andre. Av motgang blir man sterk, heter det, og det er mye sant i de ordene. Takk for at dere titter innom! Bloggen er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kategorier

Arkiv

hits