Cocktail etter legens ordre.

Etter sist legebesøk fikk jeg beskjed om å prøve ut enda en medisin i håp om at de kan gjøre hverdagen litt lettere. Jeg har tidligere prøvd ut andre typer, uten de har hatt effekt.
Jeg har aldri vært glad i å ta tabletter, men noen ganger må man. Og om disse kan hjelpe mot smertene, så er det jo verdt et forsøk.


Som alltid leser jeg grundig gjennom vedlegget som følger med. Denne gang skulle jeg nesten ønske at jeg ikke hadde gjort det.
Ikke nok med at bivirkningslista var uendelig lang, men tror dere jammen ikke det var ei liste på 12 punkter som stod som advarsler FØR bivirkningslisten!!
Skrekk og gru.
Men jeg sitter altså og leser gjennom alt man kan risikere å få av bivirkninger. En del av dem er slike standard bivirkninger som kvalme, søvnighet, vektøkning ol. Likevel er det noen bivirkninger jeg biter mer merke i enn andre. Aggresjon, hallusinasjoner, vanskeligheter med å tenke, hevelse i ansiktet, endret oppfatning av dybdesyn og upassende oppførsel.
Så om noen plutselig ser meg svive rundt hissig og oppblåst, innehar en merkelig gange samt at jeg ser både det ene og det andre, så har det hele sin naturlige forklaring. 

Og selv om dette virker helt forferdelig så gjelder det å se på de positive tingene. Jeg får prise meg lykkelig over at jeg ikke er mann.  Menn kan nemlig oppleve brystvekst og ereksjonsproblemer. Ser for meg at dette må være ekstra forvirrende når du da i tillegg har fått vanskeligheter med å tenke, dobbeltsyn, langsom eller nedsatt kroppsbevegelse og upassende oppførsel. Jeg må nesten flire. Det hadde vært litt av et syn!

 

 

 

 

#utprøving #medisin #bivirkning

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ordeneskraft

ordeneskraft

38, Gjesdal

Hei! Jeg heter Anne Lise, er ei smilende dame, gift og har tre barn. Jeg har alltid vært glad i å skrive, og har i flere år skrevet dikt. Drømmen er å en gang kunne skrive en bok. Her på bloggen vil jeg dele både dikt og tanker, hverdagslivet, samt dele noen livserfaringer med dere. Mitt håp er at mine ord kan være til hjelp for noen andre. Av motgang blir man sterk, heter det, og det er mye sant i de ordene. Takk for at dere titter innom! Bloggen er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kategorier

Arkiv

hits