Svigermors ønske.

Jeg er så heldig å ha en fantastisk svigermor. Hun har vært som en mor for meg helt siden min egen døde. Hun stiller opp, kommer med råd om jeg ønsker det og er et fantastisk godt og hjertevarmt menneske.

Da hun spurte om jeg kunne strikke henne ei kofte, var det ikke nei i min munn. Jeg så på det som en stor glede å få lov til å gjøre noe igjen for henne.
Så hun valgte seg ut ei kofte hun likte og jeg satte i gang.
Jeg liker godt å strikke mønster, så lenge det ikke blir for komplisert. Så heldigvis for meg, valgte svigermor ei kofte som jeg fint klarte å få til.

Kofta heter i grunnen bare feminin jakke, og vi fant oppskrift denne boka:Jeg mener det er Sandnes garn sin oppskrift, men siden jeg bor i nærheten av Gjestal Spinneri, brukte jeg garnet Sterk fra du store alpakka. Kjempe godt å strikke med og veldig behagelig å ha inntil kroppen.

Dette er bare andre gang jeg strikker en jakke/kofte, så jeg synes det er litt skummelt å skulle klipp opp.

Men før sying og klipping så kofta slik ut:Jeg strikker 2 vrang, 1 rett og 2 vrang. Da syr jeg i de vrange og klipper i den rette.Og slik ble det etter jeg hadde klippet den opp:Så måtte jo trådene festes- noe som er en evighetsjobb, synes jeg:Og når alt var ferdig festet og halskant og sidekanter strikket, ble det endelige resultatet slik:

Svigermor ble strålende fornøyd og veldig takknemlig. Og det gleder meg stort.

 

 

 

#strikking #håndarbeid #gjestal

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ordeneskraft

ordeneskraft

38, Gjesdal

Hei! Jeg heter Anne Lise, er ei smilende dame, gift og har tre barn. Jeg har alltid vært glad i å skrive, og har i flere år skrevet dikt. Drømmen er å en gang kunne skrive en bok. Her på bloggen vil jeg dele både dikt og tanker, hverdagslivet, samt dele noen livserfaringer med dere. Mitt håp er at mine ord kan være til hjelp for noen andre. Av motgang blir man sterk, heter det, og det er mye sant i de ordene. Takk for at dere titter innom! Bloggen er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kategorier

Arkiv

hits