Flott start på april.

I helga var det ingen tvil om at våren er kommet. Første aprildagen badet i solskinn og jeg fikk gått meg en tur. På slike dager som denne måtte man jo bare ta litt bilder.        Bildene er tatt fra rundturen jeg prøver å gå så ofte som jeg klarer. Fantastisk fint, ikke sant?

 

På søndag tok jeg og minstemor en liten tur i skogen. Dette "klatretreet" har alltid vært et sted hun liker å gå til. Her klatres det og gir rom til mang en rollelek. 


 

Håper det blir mange av slike dager som dette. Dager med opphold og en kropp som spiller på lag. Det er når man er ute i slik flott natur og godt selskap man føler seg levende!

 

 

 

 

 

#natur #april #vår #godeminner

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ordeneskraft

ordeneskraft

38, Gjesdal

Hei! Jeg heter Anne Lise, er ei smilende dame, gift og har tre barn. Jeg har alltid vært glad i å skrive, og har i flere år skrevet dikt. Drømmen er å en gang kunne skrive en bok. Her på bloggen vil jeg dele både dikt og tanker, hverdagslivet, samt dele noen livserfaringer med dere. Mitt håp er at mine ord kan være til hjelp for noen andre. Av motgang blir man sterk, heter det, og det er mye sant i de ordene. Takk for at dere titter innom! Bloggen er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kategorier

Arkiv

hits