Livets mirakel.

 

Et nyfødt barn er kommet til verden
og blir lagt opp på magen din
Du holder rundt det og tenker
du vil for alltid være min

 

Tre ganger har jeg fått oppleve å stå med en positiv graviditetstest i hånden. Tre ganger har jeg fått kjenne på den fantastiske gleden over å vente et barn. Tre ganger har jeg fått kjenne på bekymringer over om alt vil gå bra. Og tre ganger har jeg vært utrolig takknemlig over at jeg og min kropp har klart noe så fantastisk. For det er ingen selvfølge å få barn. Det er rett og slett et mirakel som noen av oss er så heldige å få oppleve.


Bildet er hentet fra Google.com

 

Å være gravid var for meg en fantastisk reise. Til tross for bekymringer og ulike plager, så stortrivdes jeg med de endringene som skjedde med kroppen. Stas var det når «babymagen» begynte å vise. Den vitnet om at jeg bar på noe dyrebart. Sparkene som i starten kjentes ut som bobler men som senere ble kraftigere og synlige utenfra, var gode tegn på den lille som stadig vokste og ble større. Jeg glødet av glede og stolthet, samtidig som jeg bar på en frykt for at noe skulle hende.

Det å bære frem et barn er en fysisk og en psykisk reise. Det skjer mye på disse ni månedene. Ikke nok med at et lite barn vokser og utvikler seg inni magen din. Du bekymrer deg og du gleder deg. Du forbereder deg på fødselen og foreldrerollen som kommer.

Ingenting slår den fantastiske følelsen av å holde ditt barn for første gang. For meg ble jeg bergtatt og forelsket med en gang jeg så mine tre som nyfødte. Jeg ble varm om hjerte og kjente på en utrolig beskyttelsestrang og glede. Og igjen var jeg utrolig takknemlig over å ha fått oppleve å bli mor.

Jeg tenker ofte på hvor heldig jeg har vært. For meg ville livet vært fattig uten barna mine. De er min glede og stolthet. Og jeg er så uendelig glad i dem.

 

Det er en sterk opplevelse
å se et barn bli født
Å vite at du alltid skal være der
og gi dette barnet trøst

 

 

 

 

 

#mamma  #mor  #foreldre 

 

Én kommentar

Britt lundli

11.04.2016 kl.14:25

Hei.

Det største en kan oppleve er å få barn.Det er ikke givet enn skal få oppleve det eller få friske barn..Jeg har opplevd det å få barn..også det att ungene ikke er friske når dem kommer ut ..men er blitt bedre senere.

Ha en fin dag min venn..

Britt

Skriv en ny kommentar

ordeneskraft

ordeneskraft

38, Gjesdal

Hei! Jeg heter Anne Lise, er ei smilende dame, gift og har tre barn. Jeg har alltid vært glad i å skrive, og har i flere år skrevet dikt. Drømmen er å en gang kunne skrive en bok. Her på bloggen vil jeg dele både dikt og tanker, hverdagslivet, samt dele noen livserfaringer med dere. Mitt håp er at mine ord kan være til hjelp for noen andre. Av motgang blir man sterk, heter det, og det er mye sant i de ordene. Takk for at dere titter innom! Bloggen er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kategorier

Arkiv

hits