Sommerens tilbakeblikk.

Ute slår regnet mot vinduet og det virker som om høsten er her for fullt. Sommer og sol virker som et fjernt minne, og hadde det ikke vært for at speilbildet vitner om at jeg har vært i solen, hadde jeg nesten trodd at det hele var en drøm.

I år har vi feriert i Spania. Et lite sted 15 minutter fra Benidorm. Her hadde vi leid et flott hus med basseng, og når vi stod utenfor porten var vi veldig spente på om bildene stemte med virkeligheten. Jeg tror ikke jeg lyver om jeg sier at vi alle fikk hakeslipp når vi gikk gjennom huset og eiendommen. Det var mye flottere enn forventet! Her skulle vi leve som grever i 14 dager. Nyte sol og varme, samt kvalitetstid med hverandre. Det var bare å glede seg.


 

Første uka ferierte vi sammen med mine svigerforeldre og svigerinne med mann og barn. Vi var 11 stk og vi storkoste oss. Mye latter, god mat, kjekke utflukter og spennende aktiviteter. Ikke minst hadde vi mange hyggelige samtaler og mye gøy med barna. Uka gikk unna på et blunk.


  

Da vi ble alene ble det litt stusselig, så vi dro på nye utflukter og opplevelser. Det ble gokart kjøring og strandliv. Ble jo selvfølgelig også litt shopping. Kveldene brukte vi til å bade, spille kort eller å se litt film. Det var ganske deilig å synke ned i sofaen og bare slappe av etter en lang dag ute i sola.
 

Etter noen dager alene fikk vi besøk av to vennepar med barn. De ble i 3 dager og igjen ble det liv i leiren! Ny omgang med mye latter, gode samtaler, kjekke opplevelser og god mat. Det var noen koselige dager.


 

Det har vært en ferie med mange gode opplevelser. Jeg priser meg heldig som har så mange flotte mennesker rundt meg. Mennesker som får meg til å smile.
Dette er minner jeg kan leve lenge på.
Så når høstmørket nå kommer snikende, kan jeg pakke meg inn i et teppe, kose meg med en kopp te og tenke tilbake på den flotte sommeren. For hva er vel bedre enn å ha tilbrakt flere gode dager med venner og familie?

 

5 kommentarer

lisarorvik

08.08.2016 kl.20:58

Aå koselig innlegg, kjempe fine bilder :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Mia - Alt annet enn A4

09.08.2016 kl.00:40

Åh, så herlig! Ser ut som det kitter litt med de fiskene :D

ordeneskraft

09.08.2016 kl.09:57

Mia: Ja det gjorde det i starten. Etterpå var det bare deilig :)

Inger Marie

15.08.2016 kl.20:20

Såååå nydelig.

Godt dere har kost dere😊 d var vel unt❤

ordeneskraft

16.08.2016 kl.09:48

Inger Marie: Takk Inger Marie.

Skriv en ny kommentar

ordeneskraft

ordeneskraft

38, Gjesdal

Hei! Jeg heter Anne Lise, er ei smilende dame, gift og har tre barn. Jeg har alltid vært glad i å skrive, og har i flere år skrevet dikt. Drømmen er å en gang kunne skrive en bok. Her på bloggen vil jeg dele både dikt og tanker, hverdagslivet, samt dele noen livserfaringer med dere. Mitt håp er at mine ord kan være til hjelp for noen andre. Av motgang blir man sterk, heter det, og det er mye sant i de ordene. Takk for at dere titter innom! Bloggen er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kategorier

Arkiv

hits