Vottestrikk

Det er fint å kunne ta frem strikketøyet når formen ikke tillater de store aktivitetene. Og det er greit å kunne ta fått på noen småprosjekter som er overkommelige innen kort tid.

Jeg har aldri strikket votter før. Så før jeg tok fatt på noen med mønsterstrikk, strikket jeg et par klassiske votter for å øve meg. Det gikk greit, men jeg slet med tommelen. Øvelse gjør mester, har jeg hørt, så jeg hoppet uti med begge bena og startet med mønsterstrikk.

Slik ble resultatet:Har ikke dampet dem enda. Vottene er strikket i Dale Falk.

Jeg fant oppskriften i et av mine juleblader :)Koselig å bla i disse bladene. Jeg tenkte at votter kan bli fine julegaver, så får bare øve meg enda mer. Og mens jeg øver på vottestrikk vil jeg glede meg over adventstiden som nærmer seg med stormskritt. Jeg bare elsker denne magiske tiden!

 

 

 

 

#strikking #votter # dalegarn #julegaver

 

4 kommentarer

Iselin Renée

14.09.2016 kl.10:07

Kjempe fine votter :)

ordeneskraft

14.09.2016 kl.13:45

Iselin Renée: Tusen takk!

Handarbeidsglede

15.09.2016 kl.07:20

Så fine votter - fargene var kjempefine!

ordeneskraft

15.09.2016 kl.12:31

Handarbeidsglede: Tusen takk for det :)

Skriv en ny kommentar

ordeneskraft

ordeneskraft

38, Gjesdal

Hei! Jeg heter Anne Lise, er ei smilende dame, gift og har tre barn. Jeg har alltid vært glad i å skrive, og har i flere år skrevet dikt. Drømmen er å en gang kunne skrive en bok. Her på bloggen vil jeg dele både dikt og tanker, hverdagslivet, samt dele noen livserfaringer med dere. Mitt håp er at mine ord kan være til hjelp for noen andre. Av motgang blir man sterk, heter det, og det er mye sant i de ordene. Takk for at dere titter innom! Bloggen er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kategorier

Arkiv

hits