Høstens flotte farger.

Høsten kan være en fantastisk årstid med alle sine farger. Å gå en tur med et så levende maleri rundt seg er godt for både kropp og sjel. Ta deg tid til å seg deg rundt. Du kan finne mange flotte ting som du kanskje før ikke har lagt merke til.       Nyt de fine dagene som kommer. Regnet og høstmørket kommer fort. Da går vi en ny tid i møte. Og den tiden er også koselig. Med levende lys i vinduet, en god bok og en kopp te mens du sitter under teppet i sofaen. Det er mye å glede seg til.

 

 

 

#høst #natur #blomster

4 kommentarer

Mia - Alt annet enn A4

15.09.2016 kl.13:54

Elsker høsten, ja når den er fargerik vell og merke :) Straks siste blad har falt gleder jeg meg til vinteren. Blir så mye lysere når snøen legger seg fint på bakken

ordeneskraft

15.09.2016 kl.16:54

Mia: Ja du er så heldig at du er garantert snø. Her er vinteren stort sett like grå som høsten..

lisarorvik

15.09.2016 kl.14:09

Så utrolig fine bilder :)

ordeneskraft

15.09.2016 kl.16:54

lisarorvik: Takk :)

Skriv en ny kommentar

ordeneskraft

ordeneskraft

38, Gjesdal

Hei! Jeg heter Anne Lise, er ei smilende dame, gift og har tre barn. Jeg har alltid vært glad i å skrive, og har i flere år skrevet dikt. Drømmen er å en gang kunne skrive en bok. Her på bloggen vil jeg dele både dikt og tanker, hverdagslivet, samt dele noen livserfaringer med dere. Mitt håp er at mine ord kan være til hjelp for noen andre. Av motgang blir man sterk, heter det, og det er mye sant i de ordene. Takk for at dere titter innom! Bloggen er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kategorier

Arkiv

hits