Liv i huset!

Å få en valp i hus er både travelt, spennende og veldig kjekt! Det følger med gleder og bekymringer som når man blir mamma for første gang. 


Jeg bekymrer meg for om hun får nok å spise, om det hun finner ute kan være farlig for henne og om hun får vondt når hun leker litt for ivrig.

Men gleden hun gir oss er fantastisk! Og hun viser en stor glede uansett hvem av oss i familien som kommer inn i rommet. Man kan jo ikke annet enn å smelte når hun kommer inntil oss og viser sin glede. 

Hun leker og sørger for at vi får oss mang en latter. Hun gjør noen sprell som om hun skulle hatt en rakett i baken! Suser over gulvet eller plenen i en rasende fart og bare koser seg. Andre ganger nyter hun sola og alle luktene som er utenfor. Det er en spennende verden.
Og når hun ligger trygg og tillitsfull i fanget, da er lykken komplett. 

 

 

 

 

#franskbulldog #bulle #kjæledyr #lykke #glede

Én kommentar

Mia - Alt annet enn A4

14.10.2016 kl.15:36

Så nydelig hun er <3 Hunder er fantstiske familiemedlemmer, dere vil få mange gode stunder sammen ettersom hun vekser til :) Må si det bildet når hun ligger på rygg på plassen sin med en leke var stilig! Utrolig hvor mange rare sovestillinger de pels-babyene kan ha :P Nyt valpetiden!

Skriv en ny kommentar

ordeneskraft

ordeneskraft

38, Gjesdal

Hei! Jeg heter Anne Lise, er ei smilende dame, gift og har tre barn. Jeg har alltid vært glad i å skrive, og har i flere år skrevet dikt. Drømmen er å en gang kunne skrive en bok. Her på bloggen vil jeg dele både dikt og tanker, hverdagslivet, samt dele noen livserfaringer med dere. Mitt håp er at mine ord kan være til hjelp for noen andre. Av motgang blir man sterk, heter det, og det er mye sant i de ordene. Takk for at dere titter innom! Bloggen er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kategorier

Arkiv

hits