Nytt år og nye muligheter.

Vi har nå startet med blanke ark i det nye året. Det finnes et hav av muligheter og du kan fylle sidene dine med det du måtte ønske. Jeg håper det vil bli overskrifter preget av gode minner og kjekke opplevelser. Og skulle det være et trist kapittel ved årets slutt, så kan man forhåpentligvis ta med seg litt lærdom av det. 

Igjen vil jeg oppfordre til å finne gleden i de små tingene. Ikke vær for opptatt med å lage store og voldsomme planer. Ta deg tid til å se på stjernehimmelen, betrakte naturen og alt det fine man har rundt seg. Selv om ting kan virke mørkt og vanskelig, så prøv å snu litt på tankegangen. De gangene jeg kjenner sorg over å ikke klare å jobbe, prøver jeg å tenke at jeg tross alt er heldig som er hjemme når barna kommer fra skolen. Det finnes alltid flere måter å se ting på. Om man prøver å se med positive øyner vil ting kunne bli så mye lettere.

 
 

6 kommentarer

Kaja

19.01.2017 kl.18:47

Så nydelige bilder!

ordeneskraft

20.01.2017 kl.09:33

Kaja: Takk :)

Victoria Larsen

19.01.2017 kl.18:54

Flotte bilder!

ordeneskraft

20.01.2017 kl.09:33

Victoria Larsen: Takk :)

Mia - Alt annet enn A4

19.01.2017 kl.19:54

Så sant! Noen ganger må man bare stoppe og nyte øyeblikket i stedet for å dvele over tilværelsen eller andre ting som butter imot :) Nydelige bilder <3

ordeneskraft

20.01.2017 kl.09:33

Mia: Takk for det :)

Skriv en ny kommentar

ordeneskraft

ordeneskraft

38, Gjesdal

Hei! Jeg heter Anne Lise, er ei smilende dame, gift og har tre barn. Jeg har alltid vært glad i å skrive, og har i flere år skrevet dikt. Drømmen er å en gang kunne skrive en bok. Her på bloggen vil jeg dele både dikt og tanker, hverdagslivet, samt dele noen livserfaringer med dere. Mitt håp er at mine ord kan være til hjelp for noen andre. Av motgang blir man sterk, heter det, og det er mye sant i de ordene. Takk for at dere titter innom! Bloggen er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kategorier

Arkiv

hits