Alltid glede i hus med en fransk bulldog!

Vår herlige frøken Bella nærmer seg 9 måneder, og de 7 månedene vi har hatt henne har vært fylt med glede og latter. Hun blir så glad når hun ser oss, om det så kun er etter vi har vært en snartur utenfor døra. Hun vil bli med over alt, og kommer titt og ofte opp i fanget for å kose.Hun gir oss alle så mye glede! Hun skaper latter med alle sine sprell og påfunn. Hun er en bestevenn for barna og som en baby for meg.   

Hun passer på at alle er med når vi går på tur. Hun venter på sistemann og kan løpe etter førstemann. Hun kommer tett inntil oss når hun ligger på sofa, og lar hodet hvile på fanget.  Hun løper i mot oss når vi kommer hjem med en leke i munnen. Hun bjeffer nesten aldri og er aldri aggresiv mot noen. Hun er bare en stor glede og koseklump, så om du ønsker deg en bestevenn bør du få deg en bulle i hus 😊 

 

 

#franskbulldog #bulle #hund #bestevenn

Én kommentar

Victoria Larsen

22.04.2017 kl.00:15

Så søt!:D

Skriv en ny kommentar

ordeneskraft

ordeneskraft

38, Gjesdal

Hei! Jeg heter Anne Lise, er ei smilende dame, gift og har tre barn. Jeg har alltid vært glad i å skrive, og har i flere år skrevet dikt. Drømmen er å en gang kunne skrive en bok. Her på bloggen vil jeg dele både dikt og tanker, hverdagslivet, samt dele noen livserfaringer med dere. Mitt håp er at mine ord kan være til hjelp for noen andre. Av motgang blir man sterk, heter det, og det er mye sant i de ordene. Takk for at dere titter innom! Bloggen er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kategorier

Arkiv

hits