Konfirmasjonspynt i enkel stil.

Den 30.april i år ble min datter konfirmert. Vi hadde en kjempe fin dag og sola strålte om kapp med smilet til konfirmanten!

For oss var det viktig at pyntingen av konfirmasjonslokalet ikke ble for overdådig og stivt. Vi er ganske så avslappet og liker at det er naturlig og koselig rundt oss. Vi ønsket heller ikke å bruke så mye penger på pyntingen, da en konfirmasjon i seg selv er kostbar.

Konfirmanten selv valgte ut fargen og var med på å pynte lokalet. Bordkortene laget vi selv. Blomstene er vårstauder som vi plantet ut i hagen etterpå. Og vi ble alle veldig fornøyde og fikk masse skryt fra gjestene :)Kofirmasjonskaka måtte jo stå i stil med pynten :)

#konfirmasjon #pynt #lilla

 

 

 

 

2 kommentarer

Charlotte Hagen Edvardsen

20.05.2017 kl.19:21

Kjempefin konfirmasjonspynt :) Gratulerer med konfirmanten!

ordeneskraft

20.05.2017 kl.20:52

Charlotte Hagen Edvardsen: Takk for det :)

Skriv en ny kommentar

ordeneskraft

ordeneskraft

38, Gjesdal

Hei! Jeg heter Anne Lise, er ei smilende dame, gift og har tre barn. Jeg har alltid vært glad i å skrive, og har i flere år skrevet dikt. Drømmen er å en gang kunne skrive en bok. Her på bloggen vil jeg dele både dikt og tanker, hverdagslivet, samt dele noen livserfaringer med dere. Mitt håp er at mine ord kan være til hjelp for noen andre. Av motgang blir man sterk, heter det, og det er mye sant i de ordene. Takk for at dere titter innom! Bloggen er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kategorier

Arkiv

hits