Når babyen er en fransk bulldog.

Det er ikke til å stikke under en stol at jeg behandler vår lille firbente familiemedlem som en baby. Jeg må bare innrømme det. 
Jeg snakker babyspråk til henne og kaller henne for "mamma si". Når hun i tillegg reagerer med slik glede når jeg sier det, ja da er det ingen tvil.
Hun er og vil bli babyen min <3 

Så kan folk si hva de vil og riste på hodet. Men vi fikk oss en hund da vi ønsket oss et ekstra familiemedlem. Jeg bekymrer meg like mye for hunden som jeg gjør for barna mine. Jeg sørger for at hun har det bra på lik linje som andre jeg bryr meg om.  

Hun gir oss en masse glede og mang en latter. Hun møter oss alltid med iver og glede og sørger for at man alltid har en venn tilstede.
Å ha en hund i familien er en velsignelse på mange måter. Jeg er glad for at vi tok det valget med å skaffe oss en hund :)

 

 

 

#franskbulldog #fralle #hund #baby

  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ordeneskraft

ordeneskraft

38, Gjesdal

Hei! Jeg heter Anne Lise, er ei smilende dame, gift og har tre barn. Jeg har alltid vært glad i å skrive, og har i flere år skrevet dikt. Drømmen er å en gang kunne skrive en bok. Her på bloggen vil jeg dele både dikt og tanker, hverdagslivet, samt dele noen livserfaringer med dere. Mitt håp er at mine ord kan være til hjelp for noen andre. Av motgang blir man sterk, heter det, og det er mye sant i de ordene. Takk for at dere titter innom! Bloggen er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Bilder og tekster er private om ikke annet er oppgitt.

Kategorier

Arkiv

hits